L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 5 de desembre del 2023

Avui, a les 18 hores, tindrà lloc l'encesa oficial de l'arbre de Nadal al passeig del País Valencià


Aquesta vesprada, a partir de les 18 hores, tindrà lloc l'encesa de l'Arbre de Nadal 2023, amb la qual cosa es dona inici oficial a la celebració de les festes de Nadal i Reis d'Orient. L'acte comptarà amb la participació de la coral Marinyén que oferirà als assistents la interpretació de nadales.

L'arbre, confeccionat pels alumnes del Centre Ocupacional Integra Valldigna, estarà instal·lat al passeig del País Valencià, que lluirà un any més i com ja és tradicional un arbre totalment singular i que es confecciona a partir d'elements reciclats, amb la qual cosa objectes que considerem inservibles tenen una segona vida i, a més, ajuden a recobrar la il·lusió d'unes festes nadalenques felices.

Us oferim unes imatges de la confecció de l'arbre que es va muntar l'any passat
 




 
El Centre Ocupacional Valldigna treballa al llarg de l'any diversos programes i activitats amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels usuaris, les seues capacitats i fer una preparació per a la incorporació al mercat laboral. Efectua moltes activitats amb les quals participa de la vida cultural i social de Tavernes, essent una de les que més llueixen la confecció de l'arbre de Nadal que ens dóna a tots exemple de la necessitat del reciclatge de materials, amb la qual cosa s'ajuda al medi ambient.