L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

divendres, 15 de desembre del 2023

La vallera Júlia Andrada premi a la "Millor Jugadora Jove 2023" de pilota valenciana



La jugadora vallera de pilota valenciana Júlia Andrada ha rebut el premi a la "Millor Jugadora Jove", en el tradicional lliurament dels Premis Anuals 2023 de la Federació de Pilota Valenciana. Júlia Andrada als seus 17 anys,  ja sap el que és guanyar dues vegades la Lliga CaixaBank de raspall femení professional, a més d'altres campionats.

La Federació de Pilota Valenciana ha celebrat la gal·la de lliurament de premis en el Saló d'Actes de la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, acte que va reunir vora un centenar de persones de diferents àmbits del nostre esport.
 
 
Júlia Andrada enmig de la imatge entre altres premiats

En total 16 esportistes, clubs i escoles de pilota, institucions, entitats o persones vinculades amb el nostre esport de les tres províncies del País Valencià van ser reconeguts i reconegudes per la seua tasca durant l'any que s'acaba, segons va designar la Junta Directiva de la FPV, entre elles la nostra conciutadana Júlia Andrada.
 
La nostra enhorabona. 
 
Font: Federació Valenciana