L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 25 de desembre del 2023

ACTUALITZAT AMB EL PROGRAMA DEL CONCERT: Avui, dia 26, concert de Nadal del cor "Quinze de març"

 

El cor de cambra "Quinze de març" celebra avui, dia 26, el tradicional concert de Nadal a partir de les 20'15 hores en l'església parroquial de Sant Pere. El cor felicitarà el Nadal a la ciutat de Tavernes amb la interpretació d'una selecció d'obres i nadales relacionades amb els temps nadalencs que hi vivim aquests dies.

"Quinze de març" ha preparat per aquest concert un repertori variat amb diferents estils i èpoques però de temàtica nadalenca i on cal destacar que es farà la presentació de les dues noves components que han començat a cantar aquesta temporada en l'agrupació: Andrea Arrufat i Sara Sapiña.

 

Imatge d'arxiu d'un dels concerts de Nadal del cor

 

El programa

Niño dios de amor herido...Francisco Guerrero
Lindos angeles cantores...Popular
Parvulus nobis....M.Praetorius
O Magnum Mysterium....Pedro de Cristo
Ring Christmas bell.....M. Leontovich
Villancico mexicano...S XVI anònim.
White Christmas....Irvin Berling
Suite comercial nadalenca....J.B Alvarez

Tot seguit interpretaran dues temes que són imprescindibles en aquestes festes de Nadal:

Santa nit..Gruber
Adeste fideles....J.Reading

El cor "Quinze de març" té el costum de fer pujar també a cantar els components d'altres cors de la Valldigna (Marinyen, Bolomor, Benifairó i Simat) la nadala "Adestes fideles" amb la qual cosa s'agermanen corals i esdevé  un concert en col·laboració, cosa que pensem també es repetirà enguany.