L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 3 de desembre del 2023

La vallera Júlia Andrada, campiona de la XVII Lliga de Raspall Femení Professional

 

Júlia Andrada de Tavernes junt a Aida de Moixent i Annabel de Tavernes Blanques s'han proclamat campiones de la  XVII Lliga CaixaBank de raspall femení professional la final de la qual ha tingut lloc aquesta vesprada en la Catedral de la Pilota Valenciana, el Trinquet de Pelai de València. 

 

L'equip de la vallera ha derrotat a l'equip format per Anna de Beniparrell, Amparo de Moncada i Isabel de Rafelbunyol per 25-20, en la final jugada al trinquet de Pelai i que ha oferit en directe la televisió valenciana d'À Punt. Els regidors d'Esport Josep LLàcer i José Enrique Cuñat, de Compromís, han estat presents en la partida animant la jugadora vallers

 

Les jugadores campiones, que jugaven com a blaves, han portat la iniciativa durant tota una partida que ha estat molt emocionant i molt disputada, però no han pogut deixar clara la victòria abans pel bon joc desenvolupat per les rogetes, que han estat capaces d'empatar a 20, però al quart punt de partida Júlia i el seu equip han aconseguit el triomf.  Els dos equips han arribat a la final després d’haver demostrat durant la competició que han estat els dos millors equips.

 

La XVII Lliga CaixaBank  està organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, amb el suport de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport i la Diputació de València i el patrocini de CaixaBank.