L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 1 de desembre del 2023

Càritas Inteparroquial celebra avui divendres, dia 1, la "V Trobada Multicultural"

 


Càritas Interparroquial de Tavernes organitza un any més i coincidint amb l’inici de l’Advent, la tradicional "Trobada Multicultural", que enguany arriba a la cinquena edició,  amb l'objectiu de diversificar les ajudes que l'entitat du a cap en favor de diverses famílies de la localitat. 

La "Trobada Multicultural" d'enguany s'efectuarà en el Mercat Municipal divendres, dia 1 de desembre a partir de les 5 de la vesprada i fins a les 8. Allí els assistents podran berenar xocolate, bunyols, coques dolces i salades, a més de conèixer i degustar altres dolços i salats aportats per les diverses cultures que hi participen i que serviran perquè tothom puga compartir d’una vesprada enriquidora de convivència i treball en comú. La jornada comptarà amb l’actuació dels alumnes de l’Escola de Guitarra (Associació d'Alumnes  Escola d'Adults Bolomor.

Càritas Interparroquial de Tavernes aposta els darrers anys per accions de sensibilització que consciencien el nostre poble en la importància de obrir els ulls front a les necessitats econòmiques dels seus germans i germanes, però alhora en la realització de tasques inclusives que puguen permetre crear espais d’encontre més normalitzats entre els participants de Càritas, el voluntariat i tots els col·laboradors, cas de les trobades multicultural.

Es pot participar-hi comprant els productes culinaris que es posaran a la venda o bé aportant els vostres productes elaborats.