L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 27 de desembre del 2023

El Campionat de Nadal de Tenis de Taula que organitza la regidoria d'Esports s'ha celebrat avui

 

 El Pavelló Carlos Pellicer ha acollit aquest matí el "Campionat de Tenis Taula" organitzat per la regidoria d'Esport que dirigeix el regidor Josep Llàcer, de Compromís, i que ha tingut una bona acollida entre els xiquets i les xiquetes ja que ha reunit un total de 50 participants. 

 

 

El campionat ha estat seguit pel regidor d'Esports, Josep Llàcer, el de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, ambdós de Compromís, i ha comptat amb la col·laboració i direcció organitzativa d'Enrique Gascón i els monitors esportius, així com del tècnic Paco Cuñat que, amb aquest esdeveniment, es jubila.

 

 

 





El campionat s'ha jugat en jugat en tres categories,  aleví, benjamí i infantil,  masculí i femení amb els següents resultats: 

 Aleví Femení

1a Elsa Serrano
2a Clara Ribis
3a Amparo Grau
 
Benjamí Masculí

1r Pol Castelló
2n José Talens
3r Toni Climent 

Aleví Masculí

1r Leo Talens
2n Marc Sánchez
3r Ferran Talens