L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 9 de desembre del 2023

El Festivern 2023 ofereix abonaments amb descompte als vallers i valleres

 
Com tots els anys del Festivern a Tavernes, els veïns i veïnes de Tavernes gaudiran d’un descompte en el preu de taquilla de les entrades del festival, de manera que l'entrada d'un dia serà de 25 euros però l'avantatge serà major amb l'abonament de tres dies: 40 euros per a les entrades del dia 29, 30 i 31 de desembre. 
 
Com és habitual, els descomptes s'aplicaran en la venda en taquilla  i s'haurà d'acreditar amb un document oficial que s'és veí o veïna de Tavernes per a poder obtindre el descompte.
 
A poques setmanes per a la celebració del que és el festival d'hivern més important del País Valencià i que compta amb l'al·licient de ser un aparador per als millors grups i músics valencians, ja té a punt el cartell d'enguany que podeu consultar tot seguit.