L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 16 de desembre del 2018

Execució d'obres de millora en els carrers Joan d’Àustria i del Riu


Després d'una setmana d'obres el carrer Joan d'Àustria i el carrer del Riu es troben com se sol dir "potes amunt". L'empresa Pavasal adjudicatària de les obres ha estat al llarg de la setmana eliminant les voreres en mal estat dels carrers i procedint a la preparació per a construir-ne de noves en aquests carrers. Els treballs serviran també per millorar tot el sistema de canonades (aigua potable, llums...) que hi ha davall de les voreres.



Els treballs corresponen a l’execució de l’obra “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant", una obra molt esperada pels veïns i que implica una inversió municipal de 132.601 euros, IVA inclòs, i un temps d’execució de 3 mesos.

Mentre duren les obres, tal i com es veu en les fotografies, l'empresa facilita l'entrada als habitatges amb la col·locació d'unes planxes de ferro. Les cotxeres no es poden usar, com informen als veïnat els cartells sobre les portes, cosa que ha creat malestar en alguns veïns que opinen s'havia de facilitar l'entrada, almenys fora horari de treball.

 
 


Són efectes col·laterals que sempre tenen les obres grans de millora, com aquestes, i on l'afecció és a tota una zona urbana que sense dubte va a guanyar i es beneficiara molt amb aquestes millores llargament demandades.

El projecte preparat per Compromís contempla:

1. Repavimentar i millorar les voreres del carrer Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant.

2. Repavimentar el ferm de trànsit del carrer Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant.

3. Adequació a la normativa d'accessibilitat vigent del pas de vianants en els encreuaments entre el carrer Joan d'Àustria, Escorxador i Passeig Lepant .

4. Millora de la seguretat vial dels encreuaments on conflueixen varis carrers en diverses direccions de trànsit.

Les obres, segons vam informar en el seu dia, van ser les prioritàries escollides pels veïns de la zona per a executar dins del Pla d’Inversions per barris

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap comentari? ;-(

Juan ha dit...

Que poca vergonya teniu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿Des de quan informar que l'Ajuntament executa una obra desitjada, demanada, exigida, sol·licitada pels veïns en la reunió de barri es tindre poca vergonya?
Només de pensar els anys que fa que no s'ha fet res en eixos carrers i la demanda dels veïns estem orgullosos de tindre poca vergonya per informar d'una obra beneficiosa per a la barriada.
Quin poc trellat negar eixe benefici i més poc trellat encara insultar-nos només per informar!

Juan ha dit...

Des de que elimineu els comentaris anteriors on es parla de la poca professionalitat de Pavasal i els perjudicis que provoca als usuaris. No és un atac al govern però esteu avivant el foc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpe, però vosté no s'assabenta del tema. Ens sap greu dir-li ho avui, Dia Nadal, dia de pau i amor: vosté no s'assabenta.

NO ELIMINEM COMENTARIS pel general, i si algun n'eliminem és cosa ben rara i sempre es perquè insulten o freguen l'insult, com vosté ha fet respecte a nosaltres tres comentaris més amunt. Ja veu, ens tracta de poca vergonya i no l'hem esborrat, sinó que l'hem publicat.

Els comentaris que vosté diu que hem eliminat on es parla de Pavasal i dels perjudicis que provoca als usuaris NO ESTAN ESBORRATS. No són d'aquesta noticia, es poden llegir en una anterior publicada el passat dia 11 de desembre i que tots/es els lectors/es poden llegir en el següent enllaç:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2018/12/sinicien-les-obres-dels-carrers-joan.html

Li agrairíem dos coses:

1. Un poc de respecte a la faena que des d'ací fem desinteressament i sense ser professionals de la informació, i que fa que publiquem mes noticies de Tavernes que tots els diaris junts. De fet, som avui dia l'únic que publica generalment noticies del poble i tots els dies.

2. Esperem que ens demane disculpes o almenys reconega les seues errades i confusions de noticies.

Ja veu, nosaltres no li hem dit que té poca vergonya ni altra "parauleta" semblant.

I una més: tal com avancen les obres i després comencen al carrer Escorxador, farem altres noticies informant dels avanços. Per favor no les confonga: això en periodisme se'n diu "seguiment de la noticia", i és el que farem... anar publicant novetats fins que s'acaben.

Que passe un bon dia i tinga un millor Nadal.

Oblidàvem: Nosaltres també hem parlat amb veïns del carrer i estan super pagats i contents. I tots ens han dit el mateix: les obres sempre causen problemes uns dies mentre es fan, però paga la pena perquè després t'aprofites durant molts anys. Ara sempre hi ha l'excepció que confirma la regla.

Juan ha dit...

Gràcies per posar l'enllaç ara sí que està completa i mostra el sentiment dels veïns, al menys en part. Demane disculpes per haver dit que han borrat els comentaris. Estava equivocat i desconeixia aquesta tècnica periodística de refer la noticia i posar-la on estava l'anterior.Gràcies de nou. Li pregue que entenga el desconcert que provoca la mateixa. També li pregre que parle amb els veïns de les cotxeres a veure si estan igual de pagats abans de fer afirmacions d'aquest estil. Jo jo he fet i també amb obrers i ningú dona crèdit a l'execució xapucera de Pavasal. Bon Nadal.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpes acceptades.

Desconeixem el perquè no es posen taulons pels cotxes, però sembla ser cosa general perquè obres en carrer Calvari o Paco Valiente, que també hem publicat, en tenien les cases i no les cotxeres. I són dos empreses diferents a Pavasal.

No volem justificar res ni a ningú: pensem si serà perquè posar taulons a cotxeres i a entrades a les cases, deixa sense espai material per treballar, o pels problemes de posar i llevar tots els dies, o saber a quina hora s'han de llevar pel mati i posar a la nit, perquè cada veí té un horari diferent. No pensem siga per fastidiar.

I quan a eixe recurs periodístic és habitual: fixe's i ho vora tant en premsa com en TV. Es fa referencia a un fet anterior i s'amplia amb els darrers fets: per exemple els pressupostos estat, tema Manada,etc.

Juan ha dit...

També m'he fixat amb les de l'alfandech..no obstant hi ha qui sí que li han ficat. Protecció Civil per exemple del primer dia. Entenc que en horari de treball no es puga utilitzar però en cap de setmana o ara en festes deurien de posar-ne com a mínim a aquells que tenim gual.