L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 de desembre del 2018

Obres de millora de vorera del carrer Paco Valiente amb canvi de tubs d'aigua potable i il·luminació




L’Ajuntament de Tavernes procedeix a substituir la vorera en mal estat del carrer Paco Valiente, front al CEIP Alfàndec, per una altra totalment nova. Els treballs s’han aprofitat igualment, donat el seu mal estat, per a canviar les canonades del servei d’aigua potable i per a instal·lar nous tubs per on passaren els fils d’Il·luminació.


La vorera presenta actualment l’aspecte que veieu en les fotografies, totalment alçada, i amb els tubs dels fils a la vista mentre els d’aigua potable són menys visibles en estar ja enterrats.


Totes aquestes obres estan incloses dins del projecte general de millora urbana corresponent a la zona “Plaça del Prado Comarcal-Mestre Sansaloni i carrer adjacents”, seleccionada pels veïns en la reunió de barriada del CEIP Alfàndec i a la qual el govern de Compromís ha destinat un total de 210.000 euros.


El projecte general comprén diverses obres per arreglar voreres de la connexió dels carrers Passeig Colom-Prado-Mestre Sansaloni  i adjacents, habilitar voreres accessibles en la zona Prado Comarcal i Centre de Salut  i arreglar diverses voreres de la zona.