L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 31 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Les finals de competicions esportives


Tal com vam dir ahir, bon ambient en el Festivern en les activitats esportives que se celebraven des del divendres, com a complement de les activitats musicals i culturals organitzades amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes.

Les instal·lacions municipals van acollir ahir la celebració de les finals esportives, de les quals us informem de les que en tenim coneixement a hores d'ara. 

Campionat de Futbet
La final la jugaren els equips "Bola de Fang Z" i "Malquerer" amb el resultat de 3-0 a favor sels primers. Però tots satisfets pel bon ambient i l'amistança sorgida entre els participants.I ja han quedat per participar-hi a l'any que ve...

Campionat de Bàsquet
La final la jugaren els equips "Penyal d'Ifac" de Calp i "Pica i Bola" de Manuel, proclament-se campions els primers. Un campionat competit i on els finalistes a través de les eliminatòries hagueren d'emplear-se a fons per arribar a la final.