L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 27 de desembre del 2018

RECORDEU: Avui dijous presentació de "Desficis", primer poemari de Sico Fons



Avui dijous, dia 27 de desembre, es presenta a la Biblioteca Municipal el poemari de Sico Fons “Desficis”.  L’acte serà a les 20:00 hores i anirà a càrrec de Jaume Talens  qui,  a banda de parlar-ne i dialogar amb l’autor, recitarà alguns dels poemes del llibre.  La presentació serà amenitzada pel cantautor Carles Enguix.



Cal remarcar que “Desficis” és el primer llibre de poemes que publica l’autor valler, fins ara autor d’innumerables novel·les i articles d’opinió on ha plasmat principalment la realitat valenciana i vallera en molts casos.

Josep Lluís Roig, prologuista del poemari, assenyala sobre el recull de poemes:  “és aquesta la virtut més rellevant d’aquest poemari. “Heus ací el meu interior”, dirà Sico Fons prou al començament del llibre, per a no deixar lloc a equívocs: escriu des de dins i nosaltres som els espectadors del cor, però també del cervell. I de les vísceres”.

I citarem un fragment del poema “Embogirem”, el primer del llibre:

“Embogirem fins la malaltia

Embogirem fins que els nostres músculs i ossos

Esclafisquen en mil bocins, en mil miquetes

I no puguem mirar-nos ja ni els rostres ni els cors”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llastima que es solape amb el Concert.

Anònim ha dit...

Ara hi anem Sico!!