L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.899
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:74.091

dijous, 27 de desembre del 2018

Avui, a les 19'30 hores, concert extraordinari i solidari de Nadal de la Banda Simfònicam


Avui dijous, dia 27 de desembre, a les 19'30 hores, la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes dirigida por Rafa Garrigós ofereix un concert que és extraordinari per dos motius especials:

1. És un concert solidari amb Càritas i on els assistents poden fer palés el seu ajut a l'ONG local amb l'aportació d'un quilo de menjar no perible.

2. El concert comptarà amb una actuació molt especial: Carmen Climent, l'actriu vallera que recentment s'ha incorporat a la sèrie de TVE "Cuéntame" i que intepretarà junt amb la banda l'obra "Òscar for Amnesty" del compositor Dirk Brossé.

L'obra està basada en la història de la salvadorenya Marianella García Villas, assassinada en el 1983 per defendre els drets humans del seu poble. PROGRAMA COMPLET:

   I PART:

*San Antón Enguerino* (PD)
Rafael Garrigós

*Quadres d'una exposició*
Modest Músorgki

II PART:

*Oscar for Amnesty*
Dirk Brosse

*A Christmas Festival*
L. Anderson/R. W. Smith