L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 29 de desembre del 2018

El grup Nuc dóna la benvinguda i obri els concerts del Festivern



 El grup “Nuc” obria ahir els concerts i donava la benvinguda al Festivern 2018 amb una actuació en l’envelat que reunia a 250 persones, moltes d’elles els primers festiverns i festiverneres d’enguany.

La banda de la Safor-Valldigna no va decebre i oferiren un concert on poguérem escoltar les millors cançons del grup, moltes incloses en el seu primer disc d’estudi “Arran del Mar”. Cançons nostres, que parlen de coses nostres i en valencià, de sentiments, del feminisme, la igualtat, la natura, la llengua, la pèrdua, la família, l’amor i, perquè no, el desamor.


Una perfecta demostració del perquè el grup va aconseguir el premi “Grup revelació 2017” en els premis Ovidi 2017 de la musica en valencià, a més d’haver aconseguit un segon guardó en “Sona la Dipu”.

“Nuc” un grup de la terra, de casa, format per Deo Pellicer, de Benifairó, veu principal i guitarra; Josep Pineda, guitarra, teclats i cors; Michel Soriano, al baix elèctric i Jesús Verdú a la bateria, per oferir-nos en una bona vetlada musical, un ventall de cançons dins del món de l’indie, el rock i el pop, amb l’inclusió de sons electrònics, sintetitzadors que donen personalitat i originalitat, cançons que foren ben aplaudides pels assistents.



Un concert on fluïa la qualitat del grup, reconeguda en aquest primers anys d’existència tant en els premis obtinguts com en els múltiples concerts que han donat per tota la geografia valenciana i en alguna ocasió Catalunya i La Rioja i que, amb seguretat, formaran part del cartell oficial del Festivern en pròximes edicions. S'ho mereixen.