L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de desembre del 2018

Una inversió de 240.000 euros per asfaltar camins i alguns carrers de la ciutat



El govern de Compromís, segons va anunciar l'alcalde Jordi Joan el darrer plenari, invertirà en breu 240.000 euros per asfaltar un conjunt de camins i vials del terme municipal i carrers de la ciutat. Així, continua actuacions d'asfaltatge realitzades en la legislatura, com les de la fotografia, del Camí la Dula.

La nota de premsa emesa per l'Ajuntament indica que aquestes obres d’asfaltatge actuaran en el Camí Vell de Gandia en el seu tram d’entrada al municipi pel Passeig de Colón, el tram que falta per asfaltar del Camí Marenys fins al riu Vaca, l’entrada de Marina i l’entrada d'Alfredo.

Asfaltatge camí Pas d'Asensio
 A més, el projecte contempla actuacions en la ciutat, on està contemplat l’asfaltatge de trams del Passeig País Valencià, del tram nord del Passeig Colón entre el carrer Vergeret i el Molí, del carrer de l’U i el Dos i del carrer Reina Mora.

L’alcalde Jordi Joan ha destacat que el govern de Compromís defensa l'agricultura valenciana i "ho fa no només amb l’adhesió de l’Ajuntament i del nostre municipi a la Plataforma per la Dignitat del Llaurador" i impulsant concentracions en defensa de la nostra agricultura. L’Ajuntament tradueix en accions concretes la defensa de l’agricultura en tot allò relacionat, evidentment, en el que són les competències municipals"


Intervenció informativa de l'alcalde en el passat plenari
I com a prova assenyalava "que parlem ara d’una inversió de més de 200.000 euros en asfaltar camins rurals que va lligada a altres accions com ha sigut la compra de maquinària per a la neteja del riu i el manteniment del terme municipal al llarg de la legislatura”. Unes actuacions que se sumen a haver aconseguit la donació del local de l'antiga Cambra Agraria per a la ciutat i per a dedicar a usos agrícoles, una vella aspiració de dècades dels agricultors que Compromís ha fet realitat.

El procés d'adjudicació de les obres d'asfaltatge indicades ha entrat en la recta final. La Mesa Permanent de Contractació ja està i després de l’obertura d’ofertes econòmiques de les set empreses admeses al procediment d’adjudicació, valora les ofertes per adjudicar les obres valorades inicialment en 240.000 euros.

Millora del camí del Tol·lo
Asfaltatge del Camí Herrera
 
S'han invertit 383.000 euros en millora de camins en la present legislatura

L’asfaltatge dels camins rurals indicats es sumen a altres actuacions realitzades per l'Ajuntament al llarg de la present legislatura per tal de millorar la circulació pels camins del terme. Unes millores que s'iniciaven en la nova instal·lació de senyals als camins rurals, i millores d'asfaltatge dels camins de Puça, del Pas d’Asensio, de la Moleta, el primer tram dels Marenys, el primer del Golfo i del Camí d’Herrera.

A més es va reparar el camí del Tol·lo que presentaven un mal estat sobre tot en el punt d’unió del camí amb els horts.

Les inversions destinades pel govern municipal de Compromís a la millora de camins rurals en la present legislatura sumen ja un total de 383.000 euros amb les actuacions que encaren el punt final del procés d’adjudicació.