L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.658
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 45.966

dijous, 20 de desembre del 2018

Campionat de futbet femení i infantil de les falles


La falla la Dula ha revalidat el títol de campiones de futbet femení de les falles en la final jugada contra la falla la Via. També han aconseguit el de màxima golejadora, Anna Pardo Lirio. 

Felicitem a la falla la Dula pel campionat, i també a totes les comissions participants, perquè entre tots van aconseguir una jornada de germanor.


  Per la seua banda la falla la Via es fa alçar amb el campionat infantil de futbet en partit jugat contra la falla La Dula. Novament expressem la nostra felicitació als campions i a totes les comissions de Tavernes per l'ambient creat, el joc ofert, i la gran jornada futbolística.