L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dilluns, 3 de desembre del 2018

Comencen les obres de millora i eliminació d'escales del carrer Corralot


Les obres de millora i adequació d'accessibilitat del carrer Corralot han començat amb l'objectiu d'eliminar les barreres arquitectòniques de manera que s’adeqüe a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, millorar el pendent del carrer amb eliminació dels escalons i la millora de la seguretat vial. Les fotografies permeten observar l'estat de les obres dilluns de matí.



Les obres efectuades fins ara, com es poden vore en les fotografies, han servit per eliminar els antics graons del carrer. El projecte de millora general del carrer Corralat està inclós dins del projecte general denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet” i està executada per l’empresa local Grau Pascual amb una inversió municipal de 133.000 euros.


Una imatge del carrer Corralot amb les escales que ja no vorem
Dins d'aquest projecte cal indicar que els treballs d’adequació de 135 metres de vorera del carrer Calvari estan pràcticament acabats, com es pot vore també en les fotografies. Les obres han servit per a ampliar la vorera del carrer, que ha passat a tindre una amplada de metre i mig, més el rastell, quan abans l’amplada era de 80 centímetres.

A falta dels detalls d'acabament final, el carrer Calvari llueix de nova vorera
La nova amplada la converteix en una vorera perfectament accessible, que permetrà el gir sense problemes d’una cadira de rodes per a persones amb mobilitat reduïda, tal com indica la normativa. La vorera disposara de passos de vianants accessibles en l'encreuament dels carrers.
Són 1'50 metres d'amplada més el rastall quan abans en tenia 80 centimetresr

El govern de Compromís pretén amb aquestes obres, iniciades fa uns mesos, adequar les voreres i els carrers esmentats a un millor trànsit de vianants i eliminar les barreres arquitectòniques per aconseguir uns carrers més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.