L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de desembre del 2018

L’Ajuntament millorarà els jocs infantils del Passeig Colom




L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat el tràmit d'adjudicació, per procediment obert, de l’obra titulada "Reposició de jocs  infantils en el Passeig  Colon", per tal de millorar els existents actualment, que són els podeu vore a la foto superior.

La inversió a realitzar prevista pel govern de Compromís per atendre el canvi i reposició a nou de les zones de jocs infantils del Passeig Colon serà de 52.000 euros, iva inclos. L'expedient es troba actualment en fase la fase d'adjudicació a l'empresa "Saludes Parques Infantils", que tindrà un termini de 2 mesos per acabar la reposició i instal·lació dels nous jocs. 

Més de 200.000 euros invertits en parcs infantils els darrers anys
 
Els jocs nous ja instal·lats al Passeig

La reposició i millora dels jocs del Passeig Colon se suma a les millores efectuades en aquests dos anys de les zones ubicades en el Passeig de Lepant (57.000 euros), el passeig del País Valencià (60.000 euros) i la plaça d’Espanya (32.000 euros), que gaudeixen tots de nous jocs. També en la platja s'han canviat els jocs de la plaça del moro i del parc de la Goleta.
 

Els jocs nous del Passeig Lepant


El govern de Compromís els darrers anys ha invertit més de 200.000 euros en zones de jocs infantils, sense comptar les despeses de reparació dels jocs d’altres zones del poble.