L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dilluns, 31 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Alegria festiva amb el “correbars” i centenars de festiverners i veïns vallers en la festa
Un any més Tavernes s’ha vist ben animada en el centre de la ciutat i poliesportiu pel correbar que, un any més, va estar amenitzat per la formació musical “La Trocamba Matanusca” a ritme dels dos grans temes “Borusca” i “Balkan clowns”.


El seguici format a la Plaça Major ha recorregut els carrers de la ciutat omplint de sana alegria i música els carrers. Centenars i centenars de participants  - a nosaltres ens ha paregut més participació que altres anys-, han format una caravana humana que ha viscut un any més la joia i l’alegria d’una jornada que sempre recorda el gran dia de les xarangues de Festes del Poble. I com sempre sol passar, alguns vianants sorpresos per la festa sense saber ben bé què passava.Les imatges – moltes estan en la xarxa- ho expliquem i diuen millor que l’escrit. Agraïm les fotografies el vídeo, del qual no podem dir l’autor perquè no el sabem: ens l'han passat així.

I fins i tot ahir per la vesprada poguérem escoltar l’actuació d’una xaranga en l’espai del bar “Trolec”, ens digueren que a càrrec del bar, per tal de fer festa entre tots els que hi passaven. Una bona iniciativa i que demostra com l’ambient festiu és la constant a Tavernes aquests dies.