L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

diumenge, 2 de desembre del 2018

L'Ajuntament repinta els senyals viaris de la platja



L'Ajuntament ha continuat aquests mesos les tasques de pintura de la senyalització horitzontal de la platja, inclosos els aparcaments. Ja són molts els carrers que ja gaudeixen dels nous senyals, talment com podeu observar en les fotografies, preses fa uns dies en la zona de la Goleta i Camí Marenys. Pròximament s'iniciarà el repintat dels senyals de l’Avinguda de la Marina.

Aquesta actuació promoguda pel govern de Compromís permetrà tornar a pintar de manera gradual i al llarg també dels pròxims mesos els senyals de la via pública dels carrers i les avingudes de Tavernes quan s’acabe la tasca de la platja.




La pintura usada per aquests treballs és antilliscant i reflectant tot amb l'objectiu de millorar la visibilitat de la senyalització per a augmentar la seguretat dels ciutadans, tant en la faceta de vianants com de conductor.

Els treballs s’efectuen graciés a la subvenció aconseguida pel govern de Compromís de 319.000 euros del programa EMPUJU. El personal contractat efectua la repintada dels senyals vials del terme  seguint les directrius de seguretat de la Policia Local de Tavernes.




El regidor de Foment, Josep Llácer, de Compromís en iniciar les tasques fa uns mesos va remarcar que l’objectiu fonamental era “la millora de la seguretat viària de la nostra ciutat i platja, alhora que s’oferia formació i experiència als joves que hi participen en l'EMPUJU a Tavernes”. 

Per a dur a cap aquesta tasca, l’Ajuntament a més de la despesa en el material ha invertit 8.000 euros en l’adquisició d’una màquina de pintura vial professional que permet traçar les línies de la senyalització horitzontal gràcies als controls electrònics de pressió, l’automatització en el subministrament de la pintura, i les guies d’aplicació. 




En acabar d’aplicar la pintura, s'escampa per damunt una especie de polsim que aconsegueix quan tot el conjunt estiga sec que la pintura refracte la llum per la nit i es millore la visibilitat.