L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dimarts, 4 de desembre del 2018

La falla Passeig convoca el II Concurs Literari


L’Associació Cultural Falla Passeig de Tavernes convoca per segon any i en col·laboració amb “Abonos Salinas” el “II Concurs Literari Falla Passeig” amb la intenció d'incentivar la creació literària en llengua valenciana, promovent l'ús de l'expressió escrita en valencià, publicant i donant difusió a les obres guanyadores.

Les bases indiquen que podran presentar-se els majors de 16 anys amb independència de la seua nacionalitat amb un treball que serà individual, original, inèdit i no premiat ni publicat. Hi haurà una única modalitat que abastarà qualsevol gènere literari. Les obres, de temàtica lliure, hauran d’estar escrites en valencià. Es valorarà l’originalitat i la qualitat en la redacció. 
 
També s’assenyala que les obres tindran una extensió mínima de 3 fulls DINA4 i màxima de 10 i si es poesia les obres es presentaran a doble columna amb una extensió mínima de 2 fulls DINA4 i màxima de 4. La mètrica i la rima seran lliures. Els escrits seran en lletra Arial a cos 11 i interlineat d’1,5, marges superiors i inferiors de 2,5 cm i marges laterals de 3 cm.

Les obres s'enviaran a: PremiPasseig@gmail.com amb el següent assumpte: Concurs literari Passeig. S’enviaran dos arxius en format “.doc”: el primer amb el títol de l’obra, contindrà l’obra i sense signar. El segon arxiu titulat “PLICA” s'hi farà constar les dades personals de l’autor/a: nom i cognoms, data de naixement, adreça, telèfon i correu electrònic.

El termini de participació finalitzarà el dia 7 de gener de 2019 a les 24 hores. Es lliurarà un únic premi de 150 euros i dos accèssits sense dotació econòmica que rebran un diploma acreditatiu i un lot de vins de “Abonos Salinas”. 
 
La resolució serà comunicada als guanyadors a través del mitjà més efectiu i es farà pública en les xarxes socials. El premi es lliurarà en l’acte oficial de presentació del llibret faller que s’anunciarà oportunament i amb la suficient antelació.

El jurat serà designat per l’Associació Cultural de la Falla Passeig i la seua decisió serà inapel·lable. El premi podrà declarar-se desert. Les obres guardonades, tant el primer premi com els accèssits, seran publicades al llibret faller de la Falla Passeig de l’any 2019. 
 
Els drets de propietat intel·lectual, tant morals com d'explotació, sobre les obres premiades pertanyen exclusivament al seu autor. No obstant l’Associació Cultural de la Falla Passeig tindrà el dret no exclusiu de reproduir-les, totalment o parcialment, en l'àmbit de les seues activitats. Els originals no premiats es destruiran.