L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dilluns, 3 de desembre del 2018

La Policia Local s'integra en la Xarxa de Contaminació Acustina i Maltractament animal


 
La Policia Local de Tavernes s’ha integrat en la xarxa promoguda per la Fiscalia General de Medi Ambient i Urbanisme per a temes concrets de contaminació acústica i maltractament animal.  Cal indicar que la Policial Local ha intensificat la lluita contra aquests problemes els últims anys, amb una valoració positiva.

La integració dins d’aquesta xarxa ha tingut com a primer fruit que dos agents de la plantilla de la Policia Local de Tavernes van participar en el Seminari de Fiscalies Ambientals 2018, celebrat els passats dies 17 i 18 de novembre a Valsavaín (Segòvia) juntament amb fiscals i membres de la Policia Foral de Navarra, policia municipal de Madrid i de l’Ertzaintza.

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Beatriu Ferreres, ha assenyalat que “la contaminació acústica és un dels problemes recurrents dels municipis i cal intensificar la formació en aquesta matèria també per millorar la qualitat de vida dels veïns. Expressem també la nostra satisfacció per la integració de la nostra policia local en la Xarxa de Contaminació Acústica i Maltractament Animal promoguda per la Fiscalia General de l’Estat. Això ens dotarà de ferramentes bàsiques per a eradicar aquesta problemàtica".

La regidora ha assenyalat també com un altre fet positiu la participació dels agents de la policia local en el curs de sonometria promogut per l'Ajuntament i que es va realitzar temps enrere.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si denuncien als que van en coche amb la música a tope

ValldignaTimes ha dit...

Sense contar amb els festivals, que són pocs dies i deixen un benefici molt important per al poble, sense incloure eixos 3 o 4 dies de cada festival que dones per fet que van a molestar-te i t'aguantes i no passa res, Tavernes és un poble súper contaminat acústicament, i ningú fa ni ha fet res per evitar-ho.

Ja fa anys que la premsa ens va vendre la notícia de la formació dels agents en sonòmetres, ara ens la torna a vendre, i si ademés ens diuen que "ha intensificat la lluita, amb una valoració positiva", algú està prenent el pèl a la gent.

Hi ha cotxeres llogades ilegalment (sense contracte), que arriben incl´ a ser subarrendades a joves i adolescents, que monten uns equips de música atronadors i que estan en marxa a tota hora, dona igual que siga entre semana que en cap de semana, dona igual que siga un diumenge desde les 10 del matí fins a les 19 de la vesprada, que un dia entre semana.

Hi ha cotxeres d'adults que monten festes amb karaokes i equips de música que molesten barbaritats. El mateix.

No, els 2 casos que comente no son en festes del poble... Ni en dates assenyalades puntuals... Son una constant.

Hi ha pubs que no compleixen les mesures d'insonorització. Sí, és una acusació relativament forta, però un pub amb les finestres obertes i la música forta, no pot estar complint les mesures d'insonorització.

Doncs amb tots eixos casos, la polícia ha passat per davant i ni s'ha immutat. Què esteu contant de que reben formació i que s'aderixen a una Xarxa de Contaminació Acústica? A qui es vol enganyar? Al final, perds la fe en la política, tant en la vella com en la nova.

Esta notícia és vergonyosa, de veritat, Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

1. Matar el missatger. Hem contat la noticia, millor dit, la nota de premsa Ajuntament com tantes vegades fem.
2. No som autors de la notícia. No ens considerem afectats per: Què esteu contant de que reben formació i que s'adereixen a una Xarxa de Contaminació Acústica? A qui es vol enganyar? Al final, perds la fe en la política, tant en la vella com en la nova.
3. No som els únics que ho han publicat: https://www.levante-emv.com/safor/2018/12/01/tavernes-forma-agentes-combatir-exceso/1802928.html Segur que allí ningú ha dit res.
4. ¿Quantes denuncien fan els veïns personant-se en persona a la Policia Local? Igual no cap.
5. Respectem el qualificatiu de noticia vergonyosa que ens fa, no la compartim.

Anònim ha dit...

Per exemple el famos local del carrer valencia que alquilen tots els caps de setmana...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les denúncies cal fer-les on pertoca: en les dependències municipals, explicant el cas i tot el que passe.