L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 807
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 1.470

diumenge, 23 de desembre de 2018

Tot està a punt per instal·lar les noves butaques de la Casa de la Cultura, on s'ha construït una nova cabina de so i llum.




Les obres de canvi del paviment de l'auditori de la Casa de la Cultura ha acabat i ha consistit en la substitució de l'anterior, de plàstic bastant relliscós, per un de nou més modern i amb característiques distintes, sobre tot per la millora de ser un pis antirrelliscant. Podeu vore'l ja instal·lat en la fotografia superior

La imatge actual de la sala de butaques és la que permet apreciar les fotografies, i tot està a punt per a iniciar la col·locació de les aproximadament 520 butaques que és la capacitat de la sala. Els treballs s'han de dur a cap després de les festes nadalenques i han d'estar acabats abans de la represa de les presentacions falleres.


Un detall del nou paviment de la sala

El govern de Compromís ha dut a cap aquesta millora, la primera de gran calat que es realitza d'ençà de la inauguració de la sala en l'any 2011, i escoltant els usuaris que des de sempre havien expressat la seua queixa per la incomoditat de les butaques anteriorment existents.

Una de les preocupacions del govern de Compromís, segons comentaris que hem escoltat en moltes ocasions, és fer de la Casa de la Cultura un edifici ben equipat quan a les instal·lacions, amb l'objectiu d'atraure el màxim nombre de vallers i vallers als esdeveniments culturals de tot tipus que s'hi duen a cap.


Obres en una nova cabina per comandar el so i les llums de la sala

Fins ara i durant molts anys, els assistents als actes culturals, i també a les presentacions falleres, veien com la taula de mescles i llums es disposava a l'esquerra de l'entrada, en una plataforma, i en la mateixa sala entre les butaques del públic.

Això ara ha canviat perquè aprofitant els treballs de canvi de butaques, el govern de Compromís ha construït una nova cabina de so i llum annexa a la sala de butaques, totalment equipada per a l'ús que ha de tindre, com podeu observar en la fotografia.

Això permetrà, segons ens han comentat, que els tècnics de so i llum estiguen al mateix nivell que la representació i podran calibrar millor tots els equips per permetre un millor audio i visió, amb el nivell sonor i la il·luminació adequat en cada moment de l'espectacle.