L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 20 de desembre del 2018

Fomentar l'oci per a tothom i promoure les compres al comerç local, objectius d’#ATavernesMésNadal


L'Ajuntament de Tavernes ha presentat #ATavernesMésNadal, la marca amb la què s’ha batejat la campanya nadalenca d’enguany i que pretén convertir a Tavernes en tot un referent de les Festes de Nadal.

L'alcalde, Jordi Joan, ha remarcat que “són dies d’oci i d’eixir al carrer i estem satisfets perquè hem tancat una programació per a tots els gustos i edats. A més, a banda d’activitats organitzades per l’Ajuntament, hem d’incloure actes generats pel potent teixit associatiu de la ciutat. Fet que em fa sentir molt orgullós de la nostra ciutat i que esperem que servisquen també per a impulsar el comerç local”.

 A més de fomentar un oci per a tothom i promoure les compres al comerç local, l’alcalde, Jordi Juan, destaca l’impacte turístic, mediàtic i econòmic que proporcionen esdeveniments com el Festivern, inclosos en una programació que "pretén potenciar a Tavernes no sols com a un reclam turístic per a les vacances d’estiu, sinó, també, per a les vacances d’hivern”.



 Un dels esdeveniments més importants és el Festivern, que reuneix els millors grups valencians del moment, al voltant del Cap d'Any, però no  nomes el Festivern viu el Nadal a Tavernes. Hi ha activitats d’oci, culturals, de promoció del comerç local o esportives són, també, protagonistes de la programació nadalenca.

El divendres, dia 28, hi ha anunciada la tradicional cursa de sant Silvestre, però a més comptarem, dins les activitats esportives, amb la celebració els dies 3 i 4 de gener  de la Festa Esportiva de Nadal al pavelló cobert Carlos Pellicer amb tot tipus d’activitats que faran les delícies de la xicalla i dels més majors. El poliesportiu municipal, per la seua part, acull el Sopar de Cap d’Any, la nit del 31 de desembre, organitzat per l’Associació Casablanca i la Cosa Nostra. 

I per ser conscients dels problemes de la societat en que vivim la Regidoria d’Igualtat ha programat una campanya per la igualtat i contra la violència de gènere, amb un acte central el 28 de desembre, i la campanya “Els joguets no tenen gènere”. Joguets que, per cert, portaran als mes menuts Ses Majestats d’Orient la vesprada del 5 de gener després de la cavalcada que recorrerà els carrers de Tavernes. Pel matí, visitaran l’escoleta de la Platja.