L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.909
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 7.851

divendres, 7 de desembre de 2018

L'Ajuntament inicia el canvi de les butaques de l'auditori de la Casa de la Cultura


  
El canvi de les 520 butaques de l'auditori de la Casa de la Cultura s'han iniciat i ja estan  desmuntades les antigues, cosa que ha fet que la sala presente l'aspecte que podeu vore a la fotografia superior.

Els treballs de substitució es faran coincidir amb una millora del pis: el paviment de plàstic verd existent, molt esvarós, serà substituït per un altre més modern i anti-relliscades, segons en han dit els treballadors que preparaven el nou paviment. A un costat de la sala es podia vore desplegat un dels rotllos del nou material, més modern i d'un color clar, i que segons ens han dit ofereix molta més seguretat per a les persones en el moment de caminar i d'acomodar-se a la seua butaca perquè no s'esvara.



També hem pogut apreciar al vestíbul de la sala una de les butaques amb que s'habilitarà la sala i que ens ha semblat molt semblant a les existents a l'auditori de la Societat Musical vallera. El govern de Compromís va adjudicar a l’empresa Marprieh SL el canvi de les 520 butaques de l’auditori de la Casa de la Cultura per un import total de 60.000 euros.

Les antigues butaques han quedat en propietat de l'adjudicatària perquè, tal com s'indicava en el plec d'adjudicació, havien de ser valorades per les empreses que presentaven ofertes i el seu valor descomptat de l'import total de les noves butaques. De fet, els operaris de l'adjudicatària estaven acabant de desmuntar les últimes unitats i procedien a carregar-les en un gran trailer.

 


L'auditori de la Casa de la Cultura, inaugurat l’any 2001, no havia gaudit de millores i el govern de Jordi Joan, amb aquesta actuació, atén les demandes dels espectadors i usuaris en general, entre els quals es troben els fallers i falleres de les sis comissions valleres. Tots  han expressat en moltes ocasions la incomoditat de les butaques anteriors i com es feia impossible seguir un acte amb comoditat.