L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de desembre del 2018

La Generalitat autoritza els serveis de taxis de zones limítrofes durant la celebració del Festivern.



El Servei Territorial de Transports de València autoritza que durant els dies 29, 30, 31 de desembre de 2018 i 1 de gener de 2019, coincidint amb la celebració del Festivern a Tavernes, puguen efectuar serveis de taxi  els titulars d’autoritzacions en les zones limítrofes de la Safor, Alzira, Carcaixent, Favara, Gandia i Cullera. 

I també autoritza a que, recíprocament, els titulars d'autoritzacions del taxi de l'àrea funcional de Tavernes puguen efectuar-les a les àrees confrontants.

La resolució, encara que és del passat mes de maig, contempla ja totes la autoritzacions de l’any 2018, essent la  Generalitat qui atorga aquestes autoritzacions en base a la gran afluència d’esdeveniments, com el Festivern, i que es donen casos en que les persones viatgeres no poden ser ateses pels taxis de l'àmbit corresponent.

En conseqüència la Generalitat autoritza que hi operen els taxis de zones limítrofs o propers amb tarifes “pròpia de l'àmbit de residència de l'autorització o, si escau, a tarifa interurbana”.