L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 18 de desembre del 2018

PLENARI DESEMBRE 2018: L'Ajuntament ret homenatge a 2 treballadora en la seua jubilació.



El plenari de l'Ajuntament celebrat anit va tindre un moment especial amb motiu de l'homenatge que el consistori es va retre a Joana Gomar Sanchis i José Escudero Ortega amb motiu de la seua jubilació.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va lliurar una placa a cadascun dels homenatjats on s'expressava l'agraïment de l'Ajuntament, en nom del poble de Tavernes, pel treball efectuat durant tant anys per la ciutat.

Els portaveus dels partits que formen part del consistori, en els seus respectius parlaments, insistiren en aquesta consideració: agraïment pel treball d'anys i anys per Tavernes, i bons desitjos, en especial salut, en la nova etapa de la seua vida que comença ara.