L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dilluns, 3 de desembre del 2018

Presentació i celebració dels 40 anys del Club de Bàsquet Tavernes


 
El C. B Tavernes ha celebrat els seus 40 anys de existència i ho ha fet en gran, demostrant que ara com ara és el segon club local en equips i participació de jugadors. I esperem tots, en bé de l'esport local,  i tal com ha dit l'alcalde en el seu parlament que dins de 40 anys de nou puguem celebrar aquesta efemèride.

Han estat 13 equips els que avui s’han presentat, des dels sèniors, masculí i femení, fins les categories dels més menuts i menudes, perquè una cosa s’ha de destacar i és l’aposta ferma que el club ha fet dónes del primer moment per tindre representació femenina, encara que aquest desig històric ha costat però ja és una realitat.


La presentació del CB. Tavernes ha comptat amb la presència del president del club, José Llinares, de l'alcalde Jordi Joan i regidors de l'ajuntament, entre els quals es trobava el d'esports, Josep Llacer, i molts pares i mares de jugadors i familiars  que omplien les grades.

L'acte va començar amb un vídeo on s'ha realitzat un repàs de la història del club a partir de les fotos dels fundadors i antics jugadors. I després un emotiu homenatge a tots els presidents del club aquets 40 anys i el lliurament d’una placa amb el seu nom, que en el cas de Carles Pellicer (qepd) ha arreplegat la seua dóna. I un record també a un jugador veterà, i fundador també del club , Ruperto Gómez (qepd).

Els presidents (sense ordre de presidència)
 
Salvador  Grau Meló
Juanjo Grau Meló
Joan Sansaloni Escrihuela
Carlos Pellicer Vercher
Ximo Magraner Navarro
Jordi Navarro Martí
David Llácer Palomares
Josep Clar Nadal
José Llinares i Alonso


Un detall que ha agradat molt i més encara pel valor i significat quan al rebuig de la violència i disputes entre espectadors: s'ha emès un missatge dirigit als pares, gravat per jugadors i jugadores, ben clar en el sentit de si m'estimes no et poses nerviós quant vingues a veure'm. Recorda que és un joc, faig esport perquè m'agrada i em diverteix.  El parlament d'Isabel Grau, filla del que va ser president Salvador Grau, va emocionar a tots els presents en recordar l'amor que sent pel bàsquet, els començaments del club i  la construcció del pavelló.


Per passar després a presentar el que és el millor patrimoni del club:  els tretze clubs que han anant eixint a la pista, amb esment especial als equips femenins.

En els parlaments, el president José Llinares  va donar les gràcies als presents i va recordar que el club  va prendre la iniciativa perquè el pavelló tinguera com a nom el de Carlos Pellicer.


L'alcalde valler, Jordi Joan,  va donar les gràcies a tots els components del club, i va tenir un record molt especial per als pares perquè són ells els que fan possible amb el seu suport, acompanyant als seus fills, la bona marxa del club. També ha encoratjat els directius i entrenadors  per a seguir amb aquesta línia en alça.


L'alcalde va recordar que l'ajuntament  ha fet  una aposta ferma per l'esport i sempre el  recolzarà com ha fet enguany amb una ajuda, a més del conveni, per a poder celebrar com es mereix aquest 40 aniversari. També va recordar la figura del que va ser jugador i president, Carlos Pellicer, que porta el nom del pavelló,  detall respost amb un fort aplaudiment pels presents.

Al final de l'acte, la foto de família dels 130 jugadors, entrenadors, directius i autoritats.

Cal també indicar que el Sènior Masculí ha jugat després contra el Godella i ha guanyat l'encontre.