L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.909
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 7.851

dimecres, 26 de desembre de 2018

L'Ajuntament millora els accessos al camp del Vergeret i CEIP Alfàndec


 
El govern de Compromís millora les vies d’accés per als vianants al Camp del Vergeret i al CEIP Alfàndec amb un conjunt de millores en les voreres i passos de vianants. Les modificacions i millores fan que les voreres i passos de vianants siguen completament accessibles tant per a les persones de mobilitat reduïda com a les persones que acompanyen els escolars.



Els treballs, com es pot vore en les fotografies, estan ja iniciats i convertiran en accessibles tots els passos de vianants existents en el tram del carrer Ràfol que va del passeig de Colom fins el carrer Paco Valiente, espai que constitueix una de les dues vies d’accés al Vergeret i al centre escolar.
 
Els treballs segueixen la tònica marcada en la normativa d’accessibilitat: els passos de vianant a quota zero,  paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i vianants en general.


L’actuació està compresa dins d’un projecte general batejat com “Pla de millora de la zona de la plaça del Prado Comarcal-Mestre Sansaloni” que va ser triat pels veïns en les reunions de barri de la zona Alfàndec i que suposa una inversió municipal de 210.000 en actuacions realitzades en les places del Prado i d’Espanya, i els carrers adjacents de La Granata,  Lluís Vives, Joaquin Verdú, Rei En Jaume I carrer Gandia.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara falta la zona entre la piscina i l'Alfandech, a la zona del final arribant a les Corts Valencianes, que mai s'ha acabat, eu van deixar a mitat fer i ahi s'ha quedat.