L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.684
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.584

dimecres, 5 de desembre del 2018

RECORDEU: Avui dimecres a les 19'30 hores xerrada al voltant del càncer de mama a la Casa de la Cultura



Organitzada per la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament i amb la col·laboració del Centre de Salut de Tavernes  tindrà lloc aquesta vesprada una xerrada informativa al voltant del càncer de mama.

L'acte serà a les 19'30 hores de la vesprada a la sala soterrani de la Casa de la Cultura impartida per la doctora Núria Martí i amb la col·laboració de Maria Jesús Carbó, psicòloga de la Mancomunitat de la Safor.

La regidora responsable, Noelia Alberola, ha assenyalat que en la xarrada les dones assistents podran aprendre a com realitzar-se una autoexploració. També ha indicat que la idea "és crear un grup d'autoajuda per a dones que travessen aquesta malaltia i la tasca de la professional seria de suport al grup".  

En aquest aspecte ha recordat que "són moltes les dones que s'ho passen a soles i està comprovat que tenint aquesta eina els facilitarà molt la recuperació i així com relacionar-se en el dia a dia compartint amb gent que passa pel mateix".