L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dijous, 6 de desembre del 2018

Tavernes lluirà arbres re-reciclats confeccionats per Integra ValldignaTavernes podrà enguany presumir d'una ornamentació nadalenca molt especial, gràcies a la col·laboració d'Integra Valldigna que ha confeccionat els arbres de Nadal que podeu vore a la fotografia i que s'han instal·lat a la porta del Camp de Futbol i al passeig del País Valencià.


Uns arbres de Nadal que són, sobre tot molt especials en ser ecològics i re-reciclats! Si, si haveu llegit molt bé: re-reciclats i "made in Tavernes". Estan construïts amb els material reciclat que el veïnat del carrer la Barca va emprar per a enlluernat el carrer en les Festes Majors.  Si aquests materials ja estaven reciclats, ara han gaudit d'un segon reciclatge: són re-reciclats.

Enhorabona als alumnes i al professorat per aquesta bona idea i per la tasca efectuada.

Segons el web de l'Ajuntament.