L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 20 de desembre del 2018

Exposició "Exili il·lustrat" a la Casa de la Cultura oberta fins avui dia 20 a les 8 de la vespradahores


La Casa de la Cultura acull des d'ahir, i fins a demà dia 20 de desembre, l’exposició ‘Exili il·lustrat’, una galeria de 36 vides dibuixades per il·lustradors i il·lustradores dels més variats estils, que representen a personatges que van marxar a l'exili després de la guerra del 36 d'Espanya.

L'exposició, amb un marcat component històric i divulgador, així com didàctic, es pot visitar en horari de matí, de 10 a 14 hores, i en horari de vesprada de 17 a 20 hores.
 "Exili il·lustrat" va nàixer de la col·laboració del Centre Cultural La Nau, comissariada per Mac Diego, com un homenatge als més de 500.000 homes i dones, la majoria anònims, que es van veure obligats a abandonar el territori espanyol en acabar la Guerra Civil.
La iniciativa es vincula amb la memòria democràtica i a través de les il·lustracions es dóna a conèixer el nostre passat recent, sobre tot al joves. Les biografies expliquen les vivències i les històries particulars de cadascun dels 36 personatges dibuixats. 
 
"Exili il·lustrat" convida a una reflexió actual sobre les persones refugiades que fugen de les guerres, la intolerància, les catàstrofes naturals o de la fam.
.