L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 18 de desembre del 2018

El carrer Calvari ja llueix la seua nova vorera, molt més ampla i accessible



El carrer Calvari ja llueix la nova vorera després de l'acabament de les obres d’adequació dels 135 metres que té, entre la Travessera de Sant Benet i el Carrer Corralot. En la fotografia una imatge de part de la nova vorera.
 
La nova vorera millora en molt l'anterior en passar a tindre un total de metre i mig d'amplada, més el rastell, quan abans era de 80 centímetres. Això facilita el gir d’una cadira de rodes per a persones amb mobilitat reduïda sense cap problema, tal com indica la normativa. A més, gaudeix de passos de vianants accessibles en els encreuaments. Ampliar la vorera, com es veu en les fotografies, no posa impediment al pas de vehicles pel carrer, que és d'un sol sentit.
 

La millora de la vorera del carrer Calvari està dins del projecte denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet” amb una inversió municipal de 133.000 euros.

Estan ja acabades les obres de la Travessera de Sant Benet amb pavimentació i s'han iniciat les obres del carrer Corralot, amb l'eliminació d'escalons i millor transit als vianants.
 
Cal indicar que el govern de Compromís ha iniciat un pla de millora de les voreres amb millores amb passos de vianants i que actuarà segons siga la disponibilitat econòmica municipal, pels carrers de la ciutat.
 

La millora de voreres de tot Tavernes ha estat valorada pels tècnics en 6 milions d'euros, quantitat que l'Ajuntament no disposa per iniciar-les en un termini curt de temps. D'ací que s'executen segons l'ordre elegit pels veïns en les reunions de barri celebrades l'any 2016.

Les reunions de barri celebrades al Braç Treballador varen triar per aquesta barriada la reparació de voreres del carrer Calvari, les travesseres de Sant Benet i Corralot, que són les que s'estan executant. En una segona fase es contemplarien les voreres del carrer Sant Jaume, Sant Roc i carrer Dolors.