L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de desembre del 2018

PLENARI DESEMBRE 2018: Javier Escrihuela, responsable d'Agricultura del govern de Compromís, renuncia al càrec de regidor



Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura, va presentar la seua renúncia  al càrrec en el plenari del dilluns, assenyalant que era una decisió “estricament personal”. El regidor va assenyalar que havia adquirit una gran experiència i que treballar pel poble és gratificant.

El regidor Javier Escrihuela deixa la tasca municipal amb un balanç ben positiu: l’asfaltat de diversos camins rurals, la compra de màquines que han servit des de la neteja del riu fins a altres usos agrícoles, la cessió gratuïta de la Cambra Agrària a Tavernes, el canvi de model de la fira de Sant Jaume i va impulsar i executar el dragatge, neteja i recuperació del llac de la Goleta.

I com a últim servei a Tavernes, tal com va recordar l’alcalde Jordi Joan, dins de la gestió per la millora de camins, una de les seues prioritats, aconseguir 240.000 euros per a la reparació  i asfaltat de camins rural. Eixe mateix dia del plenari, s’havien obert els sobres de les ofertes econòmiques.

El regidor en l’acomiadament va donar les gràcies a la brigada agrària, la vigilància rural i a tots els treballadors municipals i al tècnic del departament d’Agricultura. Com a paraules finals, un missatge a tot el consistori: una reflexió del paper de l’Agricultura com a motor econòmic de Tavernes,  a la qual calia mimar i dotar de més recursos.

L’alcalde Jordi Joan, en representació de la ciutat, agraïa la tasca feta pel regidor, i sobre tot en moment difícils i complicats, com els que hem viscut els darrers mesos quan va haver de coordinar l’emergència que vam patir per les pluges, on mantindré la calma i tranquil·litat va ser un factor important.

Foto amb tot el grup municipal de Compromís
També va remarca la dedicació a Tavernes junta a la seua faena d’agricultor i assenyalava que els veïns havien d’entendre la dedicació i l'esforç que tindre un càrrec comporta, sobre tot si és municipal, perquè son els primers a qui s’adrecen els veïns. L’alcalde va recordar que Javier Escrihuela és i ha treballat d'agricultor i això, massa vegades, ha estat un motiu d’interferències entre la seua faena privada i la publica.

Jordi Joan, ja com a membre de Compromís, li agraïa el haver format part del projecte, de tot el que li havia aportat i del que continuarà portant des del Consell Agrari, ja que anunciava que continuarà en el mateix com a representant de Compromís.

La resta de grups, a través de diferents representants, coincidiren en donar les gràcies per la tasca feta, i sobre tot per haver treballat tant bé la seua àrea. La portaveu de Compromís, Bea Ferreres, va assenyalar el respecte total a la decisió presa “perquè com sempre diguem, primer son les persones”.



Emili Enguix, el nou regidor 

Emili Enguix  serà el nou regidor per Compromís de Tavernes en substitució de Javier Escrihuela.

Emili Enguix és nascut a Tavernes, te 58 anys i és pare d’un fill i una filla. Titulat  tècnic superior en informàtica treballa des de fa 36 anys com com agent de Serveis Auxiliars a l’aeroport de València, on és també responsable sindical del sector aeri.

Persona molt arrelada a Tavernes i que ve d'una família vallera de forners per part paterna i de llaurador per la materna.

En la fotografia, una imatge d'Emili Enguix presa en el plenari del passat dilluns.


4 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nostre agraïment per la tasca ben feta i les hores dedicades en fer millor Tavernes i alçar la nostra agricultura. Nosaltres, que t'hem seguit durant aquests anys, donem fe i som testimoni de treballs realitzats, com la neteja del Vaca, la millora i dragatge del llac de la Goleta, i de les hores i hores al peu del canó quan els problemes en el terme i la Goleta el desembre del 2016 i gener del 2017, així com en els passats mesos. I això són coses que de vegades els vallers desconeixen, però els que hem seguit el treball sabem el valor que té.
Una llàstima haver-te fet càrrec en uns anys de crisi econòmica en l'Ajuntament i amb pocs diners fins enguany per fer més inversions perquè una persona com tu, que viu i sent el camp valler, amb un Ajuntament amb més recursos, hauria pogut canviar moltes coses.

Enhorabona i gràcies per tot el que has fet.

Anònim ha dit...

Tens tota la rao, un home que a vixcut per els llauraors i no a mirat mai hores, sempre per el be de tots. I moltes gracies per tot, sobre tot en les fortes pluges sempre trebaillant cuant alguns anaven fen fotos en mala fe.

Unknown ha dit...

Emili
De vegades s'ha de prendre decisions difícils, però, no per això dolentes.
Javi, has treballat dur des de la teua responsabilitat com a regidor d'agricultura i la teua tasca ha quedat reflectida en fets que ningú pot discutir.
Sabem que et tindrem al costat.
Sort i salut company i amic

Anònim ha dit...

Vull donar les gràcies a Javi per la seua incondicional "entrega" i desitjar moltíssima sort a Emili. Que continueu tots com sempre. Gràcies.