L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 16 de desembre del 2018

Avui diumenge està oberta la Fira-Mercat Nadalenc al passeig amb activitats per als menuts


 Avui diumenge, i com a últim dia, està oberta la Fira-Mercat nadalenc patrocinada per l'Ajuntament de Tavernes i que ha preparat activitats per als/les més menuts/des de casa.

Així, a partir de les 12 de migdia els xiquets i xiquetes podran lliurar al Pare Nadal les cartes on expressaran amb tota la seua il·lusió allò que volen siga el seu regal, mentre a partir de les 12'3o hores hi ha un taller de ninots de neu i a les 13 hores un taller de socs i xanques.
 

 Mentre tenen lloc aquestes activitats, les tendes que ofereixen productes diversos estan obertes per als majors amb diversitat d'articles, majorment artesans. A la nit, a partir de les 21 hores hi ha anunciat un espectacle de foc.

El passeig del País Valencià ha acollit des del divendres aquesta fira que vol ser el pòrtic a les festes nadalenques i que ha ofert activitats variades com tallers, visita del Pare Nadal, espectacles de foc i màgia... a més d'atraccions unflables.