L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 21 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Comença la instal·lació de la carpa del Festivern




Ahir de matí arribaven les estructures que formaran la carpa del Festivern, i ahir mateix per la vesprada començava el muntatge amb el repartiment ordenat al solar on es munta. L’empresa instal·ladora és la mateixa de Ciutat Reial que any rere any s’encarrega dels treballs. 


Com es tradicional, i en ser l’estructura formada per peces metàl·liques encaixades és de suposar que avançarà ràpidament el seu muntatge i al llarg del dia d’avui està pràcticament completa. Després sobre l’estructura metàl·lica, s’hi fixarà la lona impermeable i plastificada que tancarà el gran recinte on se celebren els concerts.

Tal com hem pogut observar per les peces escampades el terra, l’envelat no serà molt distint del que es va muntar en passades edicions, sobre vora 80 metres de llargada per 36 metres d'amplada, i una alçada de 12 metres en el centre, amb la qual cosa parlaríem d’una superfície de vora 2.900 metres (més de 3 fanecades) per albergar sobre unes 10.000 persones, a més de l'escenari i les barres de beguda.



En allò que respecta a altres instal·lacions, des de fa uns dies que l’Ajuntament treballa en el condicionament dels terrenys de Marjaletes on se situa la zona d’acampada. Els solars ja estan nets i cal dir que són els mateixos de l’any passat, dos zones al costat de l’avinguda i després el solar que ocupava el magatzem de Motillla.




Els serveis a oferir des de l’Ajuntament són els mateixos d’any anteriors (zona d’acampada, contenidor de fem, serveis de dutxes en el poliesportiu...) amb la novetat que tots els serveis higiènics seran químics.