L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 30 de desembre del 2018

L'empresa de jardineria arregla els escocells sense arbres



L'empresa concessionària de la jardineria de Tavernes, Agricultores de la Vega SA, esta procedint a eliminar les restes de palmera existents en la via publica i deixant aplanat el lloc que ocupaven. Els treballs poguérem  vore ahir que s'estaven realitzant en punt de l'Avinguda de la Valldigna, nom que rep un dels trams de la carretera comarcal a Alzira.


Les palmeres es van tallar temps arrere en haver estat afectades pel morrut roig, i la part d'arran de terra havia quedat en el lloc i és el que ara, s'esta eliminant. Com es pot apreciar en la fotografia, s'una una maquina especial, com una batedora gegantina que al girar a velocitat esmicola les restes de l'estípit. El sistema evita arrancar de soca-rel amb la consegüent desfeta del paviment. 


Tal com ací vam explicar, i està en el contracte de concessió, l'empresa ha d'arreglar els escocells del casc urbà i la platja que han perdut les palmeres i altres arbres. Aquesta mesura permet igualment recuperar algunes places d'aparcament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be. Son un perill