L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 15 de desembre del 2018

A Taverne més Nadal: Fira-mercat nadalenc

Ahir es va inaugurar la Fira-Mercat nadalenc patrocinada per l'Ajuntament de Tavernes que fins demà dia 16, i al llarg d'avui dissabte ofereix tot tipus d'activitats per a grans i menuts. 
El passeig del País Valencià acull la fira mercat nadalenc amb una gran varietat d'activitats. Els assistents poden gaudir d'una infinitat de tallers per als més menuts de casa, espectacles de foc, màgia, la visita del Pare Noel i els donyets i, com no, els castells unflables.