L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dilluns, 3 de desembre del 2018

L'Ajuntament presenta demà a les 11, a la plaça Major, la dotació de maquines per a neteja viària i arreplegada de fem. el



L'Ajuntament de Tavernes ha organitzat per a demà dimarts, a les 11 del matí, la presentació en la Plaça Major dels nous vehicles i demés material que l'empresa adjudicatària del servei de neteja i arreplegada de fems domestic, "Agricultores de la Vega de València SA", usarà per a realitzar les tasques encomanades de la concessió.


La presentació és oberta a tota la ciutadania, i els veïns i veïnes que vulguen poden assistir. La previsió es realitzar una parada a la Plaça Major on poder observar camions de fem, agranadores, furgonetes, camionetes, bicicletes d'arreplegada de papers i deixalles en la via pública, etc. algunes de les quals ja s'han pogut vore pels carrers de Tavernes des del dissabte.





Demà per la vesprada esta anunciada una exposició de tot aquesta material en la plaça del Camp de Futbol Municipal. La idea és que els veïns i veïnes que, tenint interes, por motiu de treball no puguen anar a la plaça Major, puguen a la vesprada contemplar tots els mitjans materials i maquinària, nous, que l'empresa posa a disposició a Tavernes.