L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 18 de desembre del 2018

Avui a les 19 hores encesa oficial de llums i presentació de l’arbre de Nadal reciclat al passeig


 

Aquesta vesprada, sobre les 19:30 hores en el Passeig del País Valencià i després de la concentració en defensa de la taronja valenciana que tindrà lloc a les 19 hores en la plaça Major, s'ha anunciat l’encesa oficial dels llums de Nadal i la presentació de l’arbre de Nadal reciclat que llueix en el Passeig del País Valencià.

L'arbre reciclat ha estat confeccionat pels membres de la Fundació Integra Valldigna, amb el material de plàstic cedit pels veïns del carrer la Barca després que l’utilitzaren per a engalanar el carrer durant les festes del municipi. 
 
Tots ells (membres de la Fundació i veïns del carrer La Barca) estaran presents en un esdeveniment que també servirà per encendre i presentar la nova ornamentació lumínica de Tavernes per al Nadal. L’alcalde, Jordi Joan, i la corporació municipal representaran l’Ajuntament en un que espera reunir bona part de la població.