L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimarts, 18 de desembre del 2018

DIJOUS DIA 27: Concert extraordinari de la banda en favor de Caritas i amb l'actuació de Carmen Climent


El pròxim dia 27 de desembre, dijous, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes dirigida por Rafa Garrigós ofereix un concert extraordinari per dos motius especials:
1. És un concert solidari amb Càritas i on els assistents poden fer palés el seu ajut a l'ONG local amb l'aportació d'un quilo de menjar no perible.

2. El concert comptarà amb una actuació molt especial: Carmen Climent, l'actriu vallera que recentment s'ha incorporat a la sèrie de TVE "Cuéntame" i que intepretarà junt amb la banda l'obra "Òscar for Amnesty" del compositor Dirk Brossé.

L'obra està basada en la història de la salvadorenya Marianella García Villas, assassinada en el 1983 per defendre els drets humans del seu poble.
PROGRAMA COMPLET:

I PARTE:
*San Antón Enguerino* (PD)
Rafael Garrigós

*Cuadros de una exposición*
Modest Músorgki

II PARTE:

*Oscar for Amnesty*
Dirk Brosse

*A Christmas Festival*
L. Anderson/R. W. Smith