L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de desembre del 2018

¡Vaya, vaya!. Aquí no hay playa... per ara.



Ens hem recordat de la cançó de "The Refrescos" titulada "Aquí no hay playa" en vore com anava la reposició d'arena després del temporal del passat novembre.

L'aspecte de la platja de la Goleta és el que veieu en les fotografies, i mai més ben aplicada aquella frase que li dóna el títol a la cançó. De totes maneres esperem que a l'arribada de l'estiu, tot canvie i poder cantar



Pero al llegar el verano,
¡vaya, vaya!
Aquí ya hay playa,
¡vaya, vaya!
ya hay playa,
¡vaya, vaya!

 


Realment no sabem el que ha passat. Muntons i muntons d'arena, com a dunes d'un desert, sense escampar des del desaigüe del llac de la Goleta (el popular avió) fins el canal del terme de Cullera.



Només se'ns acut que Costes no ha volgut escampar l'arena perquè, sense cap gènere de dubte, així a muntons ofereix una major defensa i protecció contra els embats del temporal. Amb la qual cosa igual la mesura seria fins i tot encertada. I només si hi ha un fort temporal, es reposaria la primera línia de muntons, si el mar se l'ha engolit... i ja de cara a l'estiu, ja escamparan i acabaran la platja.

Una segona possibilitat seria que s'hagueren paralitzat les obres de reposició per les vacances de Nadal. Però ho mirem bastant improbable perquè tota la setmana es feinera. I quan a que s'han acabat els diners.... tampoc ho contemplem.



Siga com siga, una vegada més, i ja és la segona des del passat estiu, que d'una forma o altra es du arena a la Goleta. I la cosa és molt seriosa sense cap projecte - ni està ni se l'espera- d'una solució definitiva encara que nosaltres,almenys aquesta vegada, ens ho hem pres amb ironia.