L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

divendres, 21 de desembre del 2018

El CEIP Divina Aurora premiat en el Festival de l'Audiovisual i les Noves TecnologiesEl CEIP Divina Aurora ha estat guardonat amb el premi Magazín de Primària del Festival de l'Audiovisual i les Noves Tecnologies del Tirant Avant Escolar 2018.

La distinció ha recaigut en un taller realitzat al llarg del curs passat. L'alumnat dede primària va cursar un taller de ràdio i ací tenim el resultat. 

Un al·licient més dins de l'escola i que serveix per a introduir les noves tecnologies en la vida dels xiquets amb profit.

La nostra enhorabona.