L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

divendres, 28 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Així ha canviat la zona d'acampada al llarg del diaEl Festivern arranca demà 29 per la nit, però hi ha gent previnguda i que, siga per l'ambient que es viu a Tavernes ja des d'avui, o perquè vol pillar un bon lloc a la zona d'acampada, al llarg del dia ha arribat a la nostra ciutat. 

12 de migdia
15 hores de la vesprada
17 hores de la vesprada

Hem fet unes imatges de la zona d'acampada perquè veieu quina ha estat l'evolució i l'ocupació. Segurament ara mateix ja ha canviat i demà al llarg del dia canviarà més encara. De tota manera, les imatges queden per a la història del que s'espera siga el Festivern de més assistència.