L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.684
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.584

dimarts, 4 de desembre del 2018

Presentació de la maquinària lleugera del servei d'arreplegada de fem i neteja viària

 
L'Ajuntament de Tavernes i l'empresa adjudicatària del servei de neteja i arreplegada de fems domèstics, "Agricultores de la Vega de València SA", han presentat aquest matí a la plaça Major  la maquinària lleugera que usen els operaris per atendre l'esmentat servei.



Cal indicar que pendent de presentació els camions específics de Tavernes per a l'arreplegada de fems, dos de 22 metres, 1 de catorze i un altre per a l'arreplegada selectiva, que s'estan actualment acabant en fàbrica. Els camions que usa l'empresa ara per atendre el servei són provisionals, no els definitius per a Tavernes.



L'acte ha comptat amb responsables de l'empresa adjudicatària que han explicat a l'alcalde Jordi Joan i regidors presents a l'acte les característica de les diverses màquines, entre les quals hi ha les agranadores alguna de funcionament elèctric, destacant especialment una de gran capacitat de treball i d'última generació per a neteja de grans avingudes, zona d'espectacles i esdeveniments. 

 
També s'han donat a conéixer les noves camionetes "Piaggio", indicant que en falten 3 elèctriques  que s'incorporan en breu al treball, així com les bicicletes de desplaçament dels operaris que netegen les vies públiques, que tenen també ajuda de motor elèctric.



Durant les explicacions, s'han fet diverses demostracions del seu funcionament a càrrec del personal de la neteja.