L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

diumenge, 9 de desembre del 2018

Compromís licita per 190.000 euros les obres del carrer Divina Aurora. Més de 1'1 milio s'ha invertit en millora de carrers els 2 darrers anys.El govern de Compromís ha licitat l’obra denominada “Execució de guals accessibles en el Carrer Divina Aurora” (fotografia superior) per un import estimat de 190.000 euros (Iva inclòs) i temps d’execució tres mesos després de l’adjudicació.

Un altra tram a millora en el carrer Divina Aurora

El govern de Compromís ha contemplat per aquesta zona un conjunt de treballs que tenen com a objectiu eliminar les barreres arquitectòniques, ampliar els espais per a vianants i adequar-los també per a persones amb mobilitat reduïda del carrer Divina Aurora i els seues encreuaments.

Un dels encreuaments a millorar en la zona

Així mateix es millorarà i reordenarà la pavimentació general de vianants en aquesta zona oest del nucli  urbà de Tavernes, amb unes obres que s’adequaran a  la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, amb l’adaptació dels passos  de vianants, ampliació de l’espai per a persones i la millora general de la seguretat vial i l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

 
Algunes de les obres de millora de carrers i voreres dels darrers anys (Mitja Galta i Calvari).


Més de 1’1 milions d’euros invertits en carrers i millora de l’accessibilitat 


150.000 euros en els carrers La Barca-Encreuament Mitja Galta i Carrer del Mar

200.000 en el Carrer La Barca encreuament amb els carrers Els Sequers

210.000 euros en la zona del Prado-Mestre Sansaloni i carrers adjacents

170.000 euros en carrer Calvari-Travessera Sant Benet-Cantalot (en execució)

180.000 euros zona Escorxador-Joan d’Àustria (adjudicada i pendent inici)

190.000 euros en el Carrer Divina Aurora (en fase de licitació)