L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimecres, 5 de desembre del 2018

La trobada nadalenca de Càritas recapta 1.400 euros


 
Càritas Interparroquial ha agraït el recolzament veïnal que ha tingut la "Trobada nadalenca" i que ha permes recaptar 1.400 euros per a l'entitat. 



Són ja vuit anys els que vénen realitzant aquesta trobada–berenar al mercat solidari. "Ens trobem més que satisfets en la resposta que la població dóna a aquesta acció de conscienciació social que simplement pretén despertar i fer sentir la veu dels que més ens necessiten" indica l'ONG en la seua nota. 


També agraeix tots el que han participat aportant coques  i altres dolços, als forns que ens han portat pastissets de Nadal, a les bunyoleres que com sempre ens han delectat amb la seua fortalesa i alegria, a les xocolateres.... i com no a tots aquells i aquelles que any rere any amb la seua assistència ens animen i ens fan costat per tal de fer-nos sentir i fer sentir la necessitat  de humanitzar aquest món.




L'entitat dona les gràcies a tots els mitjans de comunicació, el recolzament que sempre té de l’Ajuntament i  a la xaranga “Xe, això ho pague jo !, que amb la seua actuació , a més de demostrar-nos ser uns grans músics , ens han aportat la frescor i solidaritat de la joventut : el futur que tots desitgem !