L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 19 de desembre del 2018

L'encesa oficial de les llums de Nadal va avançar les festes gràcies també a les nadales de la coral Marinyen i el cor infantil Magraner.



El Passeig del País Valencià va acollir ahir, per la vesprada-nit, l’encesa oficial dels llums de Nadal de Tavernes amb la presentació de l’arbre de Nadal reciclat que llueix en el passeig.

L'arbre reciclat ha estat confeccionat pels alumnes de la Fundació Integra Valldigna que amb rebut mostres d'estima dels assistents,  lloant-los el preciós arbre reciclat que llueix en mig del passeig i constituint aquest mateix acte un homenatge de reconeixement a l'entitat per la gran tasca que fan. Tal com vam indicar en el seu moment, el material de plàstic ha estat cedit pels veïns del carrer la Barca i és el que van utilitzar per a engalanar el carrer durant les festes del poble.


L'acte que ha comptat amb la presencia de l'alcalde, Jordi Joan, i regidors del consistori ha estat ben emotiu gràcies a l'actuació de la Coral Marinyén i el Cor Infantil del CEIP Magraner, dirigits conjuntament pel director i professor Fran Lledó.



El passeig ha viscut moments d'alegria nadalenca amb les interpretacions de diverses nadales per les dues formacions corals, entre les qual no han faltat les peces tradicionals de "Nit de Pau" i "Adestes fideles" en una espectacular conjunció de les veus blanques infantils amb les adultes del Cor Marinyén. Un èxit, com ho reconeixia el public assistent, i l'enhorabona a tots pel treball efectuat i el bon moment que ens han fet passat.



Entre els assistents, nombrosos veïns del carrer La Barca, que reberen els agraïments pel material. També ens hem pogut assabentar que una part del mateix, el de suro principalment, ha viatjat a València on s'ha reciclat de nou en forma de decoració nadalenca en un altre centre.