L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 12 de desembre del 2018

L'Ajuntament inicia les obres d'un nou parc caní en la zona del Polígon el Pla





L’Ajuntament ha iniciat les obres d’habilitació d’un nou parc caní en la zona del Polígon del Pla (vore fotografies). La nova instal·lació dedicada a les mascotes s’ubica uns metres abans d’arribar a l’assut del riu Vaca.

Actualment hi ha instal·lat els parats per a sostindré les teles metàl·liques del recinte, que es convertirà en una zona  completament tancada i amb dos portes d’accés, fetes de planells galvanitzats, i dins del recinte tal com passa en el parc del Sequers hi haurà jocs canins, arbres i arbustos, a més d’una font amb brolladors pels animals de companyia i propietaris, tal com passa en la resta de parcs canins del municipi.



El govern de Compromís ha fet efectiva amb aquesta nova instal·lació l'existència de quatre parcs canins a Tavernes. El primer es va construir en la zona dels Sequers i ara aquest, en la zona del Polígon del Pla, s’ubiquen en el casc urbà, mentre que hi ha altres dos construïts el passat estiu en la platja (Zona del Parc del Mollí al costat de l’església de Santa Maria.


 Els parcs canins ajuden als veïns a complir l'ordenança de tinença d'animals de companyia, alhora que concilia la vida de les famílies que tenen mascotes amb aquelles que no tenen, perquè els parcs canins permeten deixar els animals solts, sense limitació d'horaris i sense que representen cap problema als demés veïns.


La instal·lació d’aquests parcs permet a la ciutadania de Tavernes cuidar cada vegada més i millor les mascotes i això és símptoma sempre d’una societat més avançada i respectuosa amb les animals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be un a cada punta del poble. Aixo evita molts excrements en el carrer degut al incivisme de alguns.