L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 6 de desembre del 2018

Un taller del programa EMPUJU millora ara la pintura viària de la platja i, en acabar, la del casc urbà




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han visitat els treballs que duen a cap els treballadors del taller de pintura del programa d’ocupació juvenil EMPUJU, que es dediquen ara a millorar la senyalització viària de la platja per passar després al casc urbà de Tavernes.

El govern de Compromís ha aconseguit una subvenció de 400.00 euros per executar el programa EMPUJU, i el passat setembre 27 joves vallers es van incorporar a l'Ajuntament per formar-se en les tasques d’obra pública, pintura, tasques forestal i agrícoles, dirigits per 4 coordinadors extraordinaris.Aquesta experiència permetrà els 27 joves millorar el seu curriculum i poder incorporar-se després al mercat laboral.


L’alcalde Jordi Joan ha assenyalat que “conjuntament als treballs de la que serà la major inversió a la platja, el col·lector i el vial perimetral, realitzem petites inversions per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans, com és la renovació de la pintura viària de la platja de la mà d’un pla d’ocupació com l'EMPUJU. Un fet molt destacable, perquè millorem els serveis públics, incorporant al mercat laboral persones que havien quedat excloses”:

Els treballs de renovació i manteniment de la pintura viària horitzontal de la platja de Tavernes milloren la visibilitat i la seguretat dels ciutadans. Van començar l'octubre passat en la Goleta i el camí Marenys, i ara les actuacions se centren en l’avinguda de la Marina.

Els treballs del taller duraran un any en tot el terme municipal. El govern de Compromís ha adquirit una màquina de pintura viària professional i de consum òptim, per valor de 8.000 euros, per a facilitar uns treballs que s’efectuen amb pintura antilliscant i reflectant, tot seguint les instruccions de la Policia Local de Tavernes.