L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de desembre del 2018

El projecte d'electrificació del Golfo s'aprovara abans de final d'any. Donarà electricitat al Golfo i al sector 6 de la platja



 "Mai no es tard si hi ha un bon final" podem dir avui després de l'espera de 15 anys perquè l'electrificació del Polígon del Golfo, i amb ella acabar la urbanització, siga una realitat. I una realitat que potser ben profitosa perquè permetrà instal·lar noves indústries i això vol dir més llocs de treball. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha assenyalat que “dur a terme l'electrificació del polígon del Golfo era una de les prioritats del govern de Compromís per la seua importància en el desenvolupament de Tavernes. Donem solució i acabem actuacions d’anteriors governs i donem un gran pas per al creixement de la nostra economia perquè, avui dia, la ciutat no disposa de sòl industrial disponible on ubicar indústries i empreses que faciliten el desenvolupament de llocs de treball". 

L'alcalde ha afirmat que "amb l’acord per a l’electrificació a la mà, ara els esforços del govern municipal es centraran a atraure noves empreses en un nou polígon per a crear més llocs de treball a Tavernes”. 

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, expressava la seua satisfacció per l’acord tancat amb la Direcció General d’Indústria i Energia i recordava que la urbanització del polígon del Golfo va començar l’any 2003 i no està acabada per la falta d’execució de la línia elèctrica. "Tota la legislatura hem estat treballant en el desbloqueig del projecte i dotar d’electricitat el sòl industrial perquè empreses de Tavernes i de fora, puguen instal·lar-s'hi i crèixer, generant així major ocupació”



Reunió a l'Ajuntament i llum verd a l'aprovació de l'electrificació 

Aquest matí  s’ha celebrat, a l'Ajuntament una reunió entre la Directora General d’Indústria i Energia, Maria Empar Martínez Bonafé, els propietaris de les empreses del polígon, Antonio i Sergio Altur per Alpesa, Paco Vila per Vilber, el representant de l’agent urbanitzador Calviga i l’equip de Govern de l’Ajuntament de Tavernes. La conclusió de la mateixa ha estat que la Direcció General d’Indústria i Energia facilitarà l’aprovació del projecte d’electrificació del Golfo abans que acabe el 2018.

Totes les parts implicades han mostrat la seua satisfacció per la futura execució de la línia elèctrica que donarà subministrament elèctric al polígon del Golfo i també a la urbanització del sector 6 de la entrada de la platja.


Maria Empar Martínez Bonafé, ha refermat el compromís de la Direcció General d’Indústria i Energia “a dur endavant esta execució en els pròxims mesos. Podem garantir l'autorització administrativa que facilita el subministrament elèctric del polígon del Golfo. La nostra prioritat és afavorir tot allò que implique l’increment de l’activitat econòmica, com és el cas de Tavernes”.